top of page

v Lunbi je varen pristan, kjer otroška domišljija zablesti v vsem svojem sijaju.

Naš Maj se je pridružil skupinici Kalčkov, ko je dopolnil 11 mesecev. Že na začetku sva vedela, da je bila to odločitev, ki je ne bova nikoli v življenju obžalovala.

Nič ni lepšega, kot to, da vidiš svojega otroka srečnega.

Ponosna sva, da sva mu uspela v Lunbi nuditi zavetje, toplino, ljubezen in srčnost, tudi takrat, ko naju ni bilo poleg njega (med službenim časom).

Za vse to je poskrbela Nina, ki je s pomočjo prijaznih prostovoljk ter ostalih strokovnih sodelavk, zagotovila maksimalno kvaliteto varstva. Bili so deževni trenutki in bili so sončni trenutki – vendar vsak dan posebej je bil za Maja edinstveno doživetje.

S kakšnim navdušenjem še danes pripoveduje o obisku v zavetišču ter o rožicah in čebelicah, o psički Lilu in muci Izidi, o svoji prvi simpatiji Neji ter nepozabnih izletih z avtobusom. Hvala za vse to!

Čez nekaj dni bo Maj še zadnjič kot Kalček stopil skozi vrata Lunbe – ne bom lagala, težko bo pustiti za sabo toliko lepih občutkov, po vsem tem času so se tudi med nami spletle vezi zaupanja. A čas je za nove, še večje zmage!

Lunba ni le varstvo, ni le vrtec, v Lunbi niso le vzgojiteljice ter pomočnice – v Lunbi je varen pristan, kjer otroška domišljija zablesti v vsem svojem sijaju, kjer sta kužek in muca najboljša prijatelja in kjer je srčnost najpomembnejša vrednota. Veseli in ponosni smo, da smo bili lahko del vaše zgodbe, zgodbe o uspehu. Vse dobro želimo še naprej!


Roletka izkušenj
bottom of page